begin over de auteur boeken vertalingen luisteren werkplaats tientjeslid links contact                 

Kleurrijk ondernemen

Blad: Kleurrijk ondernemen
Datum: 1993-11-01
Tekst: Pauline de Bok en Tijs van den Boomen

Antilliaans bureau voor personeelsmanagement, Ethiopisch restaurant, Perzische salon, Marokkaanse vishandel, Spaanstalig communicatiebureau, Pakistaanse handelsagentuur, Antilliaanse importzaak, Turks confectieatelier, Multicultureel Surinaams organisatieadviesbureau, Turkse banketbakkerij en Anatolische traiterie

Interviews, tips en adressen
Elke ondernemer in Kleurrijk ondernemen in Amsterdam belicht een aspect van zijn zaak. Tien bladzijden met tips geven kort aan wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een eigen bedrijf. Achter in het boekje staat een uitgebreide adressenlijst.

Dit boekje is een uitgave van de afdeling Economische Zaken in Amsterdam, in samenwerking met de afdeling Voorlichting en Externe Betrekkingen

 
 

U zocht op:


blad: Kleurrijk ondernemen
 Er is 1 treffer

divers

1. Kleurrijk ondernemen
Antilliaans bureau voor personeelsmanagement, Ethiopisch restaurant, Perzische salon, Marokkaanse vishandel, Spaanstalig communicatiebureau, Pakistaanse handelsagentuur, Antilliaanse importzaak, Turks confectieatelier...  

Kleurrijk ondernemen

 

U krijgt ook:  

bossen

Leopardtanks en zandhagedissen
De oppers zijn allebei in Bosnië geweest, hun hoef je niets meer te vertellen. In de verte komt over de tankbaan een colonne van twaalf YPR´s aan, pantserrupsvoertuigen van de infanterie. Spooren haalt lichtjes zijn neus op en mompelt: `Rolschaatsen.´   

de Volkskrant

 

landschap en openbare ruimte

Het land van Lely
'Mooie titel, maar wie is Lely?' vroegen nogal wat mensen die over het manuscript hoorden. Moest de titel er maar aan geloven? Nee, het maakte duidelijk dat het tijd was voor een eerbetoon aan de man die Nederland zijn aanzien gaf - met 103 reisstukken.   

Uitgeverij 521

 

jacht

Kijken als een ree
Elk kwartaal in het magazine Buit, uitgegeven door de Jagersvereniging. Voor iedereen die graag buiten in de natuur is, die ecologisch evenwicht en verantwoord vlees belangrijk vindt. Voor jagers en vooral ook voor niet-jagers.   

Magazine Buit